Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens ton

Riktigt nära varandra..
hjärta emot hjärta
förenad klang
till kärlekens ton
som ett eko når
de himmelska höjdernas
oändliga rymd..
två hjärtan blir ett
förenar varann
till toner av
kärlekens musik



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-11 11:11



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
åter igen hänförd...
kb
2008-02-13

    Melona
den är så fin,

den tonen!
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP