Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....från Heartwriting-gruppen


Hjärtats kolonilott




Hon ville
ta ett rejält spadtag

stöta spaden i jorden
trycka till med foten

få upp oroliga tankar
med hela nätverket


vända jorden

kratta göra fint


plantera några nya tankar

bara så pass

att det alltid fanns några som var till glädje




Övriga genrer av Bim
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-11 13:23



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Snyggt ..oerhört snyggt och vackert skrivet om de oroliga tankarna som behöver sol och ljus och ans..
2008-02-12

  Michaela Dutius
Det svåra har växtkraft om man får vända jorden- ibland många gånger. Oerhört fin och skör text!
2008-02-11

  Rachel Roth
att ur det svåra kunna gräva fram sådana här fina ord
för dig själv och andra, tycker jag är enastående.
Bara titeln är värd en guldstjärna!!
2008-02-11

    Maria Malm
mm..det ska jag ta tillvara på..att plantera nya tankar..
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Bim