Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


En ljus dag

Det börjar skymma nu.

Lilarosa moln sträcker sig över förorten.

Inomhus är det skönt, och

jag tänder en lampa, och lägger mig och läser.

I fönsterglaset ser jag ljuset av lampan, och jag ler av att se det.

Jag har några timmars ledighet nu, innan jag måste göra mig

klar för morgondagen, då nya uppgifter väntar.




Fri vers av Sareo
Läst 169 gånger
Publicerad 2008-02-11 16:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så vardagligt enkel och befriande.
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo