Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting kan stoppa

Elden har just landat och lagt sig

men glöden är desto starkare

Hon möter Hans blick

det lilla förbjudna

men ändå

hetast

Kärlek

har byggt

ett heligt tempel

Han kysser hennes läppar

och elden börjar härja igen

Ingenting kan stoppa deras varma kärlek




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-11 17:36



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackert...
2008-02-12

    sunnanvind
underbart med passionens puls...*L
2008-02-12

  Yvonne
Vackert skrivet om ungdomens glödande heta känslosvall.
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP