Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara gamla tankar nerkladdade på ett papper...


Betong

När betongdammet skingrats
och allt damm nått mark

då jag har spruckigt
tillräckligt många gånger
för att inte kunna spricka igen

då jag blivit en ruin
som åter kan börjas byggas upp
mot stjärnhimmlens vackra valv
och bli levande igen

eller i värsta fall
konserveras
och sättas på ett museum
för att dammas igen.




Fri vers av NågonAnnans
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-11 20:58



Bookmark and Share


  Thirre
Där fick du till det! ;-) Jättebra!
2008-02-11

  Carola Zettergren
Fantastiskt BRA!!!
Dramatisk med en suverän slutspurt!!!!
2008-02-11

    Issand.
helt okej, överaskande slut
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans