Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEVA

Jag är svår att leva utan
jag är svår att leva med


.......




Fri vers av NågonAnnans
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-12 23:15



Bookmark and Share


  Bernhardina
Älskar Lasse!!
2008-02-21

  stronza
..kanske kan vi leva tillsammans...
skulle jag vilja ha med där i slutet
2008-02-14

  Nikolai Jungsin VIP
Men mest av allt
Livfull
Och du ser till att det går livat till ;)
om det ska gå...
;)
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans