Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sexiga psykiater är en bra medecin


Diagnos II

Huru skulle jag kunna undvika att få en diagnos?
när psykiatern som sitter mitt emot mig ser ut som
en grekisk Guuuud
har ett leende som smälter all is i världen
får hjärnan att koka för han bara é sååååå gudomlig

klart att jag börjar darra som ett asplöv
börjar tala i tungor
Flämta och se i kors
bita mig hårt i armen för att hålla mig
från att hänge mig åt mina lustar

Läkaren skriver;
Helt klart en DIAGNOS av: schizofren karaktär

patienten talar i tungor
patienten skelar kraftigt på ögonen
Patientens puls så hög så jag hinner inte räkna pulsslagen
Patienten svettas ymnigt
Patienten andas i ojämn rytm, liksom flämtande...;)

Det enda jag kan ordinera mot detta tillstånd är:
.
.
.
.
.
.
.
oläsligt
.
.
.
.
.
.
*suckar belåtet*




Fri vers av NågonAnnans
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-12 23:32



Bookmark and Share


  stronza
åhh! vilken dröm.
vill man va med om, diagnosen kan ju kvitta
2008-02-14

  Carola Zettergren
Sanslöst...
och bra poetat!!!!
2008-02-14

    Tteresia
Wow, vilken kille du mött!
2008-02-14

  Nikolai Jungsin VIP
*tyder chiffret*

*Den väna vackra kvinnan ordineras mycket handpåläggning medelst massage *
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans