Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självservice

På bokens baksida satt en lapp
Ingen streckkod
Ingen prisgrupp
Bara en prislapp; 23:50

Och jag inbillar mig
att allt var lättare då

Innan dygnetrunttonvaltryckfyrkantservicen basunerade ut:
har du tillgång till internet?

Jag blundar
och blir Pelle i Saltkråkan




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-13 11:25



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
inte dumt alls*L*
2008-02-21

  Bortklemad
Hahah ja det kanske var lättare då. Härligt skrivet, bra!

mvh Oskar
2008-02-13

  Carola Zettergren
Eller Tjorven!
Hög igenkänningsfaktor!
Bra poetat!
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje