Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utslängd åt gamarna

Utfläkt avfläkt uppfläkt
här ligger jag
urtagen

Intill ravinens kant
evighetens brant med blödande panna
avbrtuna naglar
överbemannad
bergtagen
uppgiven
sönderriven

De har lämnat mig här
kompisarna Raseri och Apati

dödförklarad




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 297 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-13 15:54



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Snyggt snyggt och starkt..om livets skärseld (ja det är mina tankar som går lite så)!!!!applåder!!!
2008-02-14

  korpfjäder
Åh, de där vännerna känner jag till. De brukar gå sin väg.
Och komma när man minst anar det. Väldigt stark bild! Och slutet! På sätt och vis oväntat. Och obarmhärtigt som en kall skalpell.
2008-02-13

  Lilla My* VIP
Stark och målad i blod!!
Sänder starka krafter som går direkt in!
*snyggt skrivet*
2008-02-13

  Michaela Dutius
Mycket stark text med starka ord som beskriver en fruktansvärd känsla.
Bra poetat!
2008-02-13

  Moniqa
himla kompisar det där... skulle anmälas till socialstyrelsen!! Jisses sådan energi det här utstrålar..samtidigt som känslan kostar på att vara i det tilsståndet..med allt utåin..
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren