Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EPI-LÅG

Känner mig låg
svårare än så är det inte
ingen flytande
poetisk sanning precis
inga
taktfyllda haikus
eller studsande vansinnesrim

Jag är låg
Epi-låg
Glocalnet, thats fuckin low!!!

Ligger på magen
i leran
Grodperspektiv på glädjen
och kärleken

Tja
det är inte svårare
reser mig nog
om ett tag
med darriga ben

Men jag stödjer
mig på dig
även när vi båda ligger
livets knockout
utan chans för
saved by the bell

Men för fan
det är bra med mig
Är bara lite låg
som sagt........




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-13 17:56



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
härlig ordlek
med allvarlig underton
2008-02-14

  stronza
det måste man ju också få vara ibland...hög blir man ju så sällan...
2008-02-14

  Inkarasilas
Nema problema, var hur låg du vill, låter likförbannat Blues om dig. Oh Yeah!
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth