Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortglömd leksak


När du släppte mig
för annat
gick jag sönder

vilket lim
klistrar ihop
mig?

copy and paste
in i ett liv
där jag är av värde
att behållas

...

som vanligt
en dröm
förskingrad
som röken

när glöden slocknat

jag var bara

en leksak




Fri vers av glittertindra
Läst 355 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-13 18:58



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
mmm..föloraren är den som inte såg skatten..kram
2008-02-15

  Connie
Ja, vem har sådant tålamod och sådan hand att dom sätter ihop skärvorna igen? Så man blir brukbar, accepterad och duglig till
att fyllas ända upp till brädden av glädje!
2008-02-15

  Michaela Dutius
Den verkligen förloraren är inte du utan den som som inte förstod gåvan.
Väl poetat!
2008-02-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
En del vet inte
vad de har, inte
heller vad de får!
Man kan undra hur
de egentligen går...
Gott tänk till och
diktat***********
2008-02-13

  Lilla My* VIP
Tragiskt uppvaknande...att bara vara...varit en leksak....
\"jag var bara
en leksak\"

Fint dikt**
2008-02-13

  Nikolai Jungsin VIP
man känner igen sig massor

Man är en vilsen pusselbit utanför lådan..
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra