Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Montaigne skrev dikten \'Livets apostlar\'. Den kritiserades av Larz Gustafsson varpå ett samtal skedde på mailen. Detta återges här.


Diskussion om \'Lögnens apostlar\'

Diskussion om \'Lögnens apostlar\'

Larz Gustafsson har skrivit kritik till din text Lögnens apostlar.
Det är en av anledningarna till att jag håller mig utanför politik och river mitt röstkort offentligt.

Montaigne svarar:
Så ytterligt fegt och manikeistiskt.

LG svarar:
Inte alls. Jag älskar det.

Montaigne svarar:
Så om du befann dig på ett slavskepp på 1700-talet skulle du handla på samma sätt och säga - detta är politik och jag skiter i det.
Så om du var med vid öppnandet av Auschwitz 1945 skulle du handla på samma sätt och säga - detta är politik och jag skiter i det.

LG svarar:
Japp

Montaigne svarar:
Jag imponeras av ditt konsekventa ställningstagande. Men det är nog det enda jag imponeras av. Din likgiltighet i övrigt finner jag upprörande.

LG svarar:
Underbart.





Fri vers av montaigne
Läst 452 gånger
Publicerad 2008-02-14 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

montaigne
montaigne