Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen hon kom utifrån



När hon kom innanför dörren
mötte henne en lukt av
intorkade bekymmer
vinterleda och
vakna nätters rädsla



hon brukade fråga

alla sa att det
luktade friskt


vilken artighet
tänkte hon

tills hon insåg
att det egna ödet
var man kanske
ensam om

att känna lukten av




Övriga genrer av Bim
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-14 13:37



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Rakt och nog är det sant...
2008-02-18

    ej medlem längre
Ja, sina tankar och känslor har man ju inom sig, även om man ibland tycker sig känna lukten av dem utanför sig själv. Vackert och tänkvärt skrivet.
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bim