Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALL SMÄRTANS DAG!

Det gör så ont att veta
att så många har ONT i sina hjärtan idag
för att de är så ensamma

En dag då man verkligen kan få känna sig
RIKTIGT OÄLSKAD
om man inte har tillräckligt många vänner

och många är de som inte
har några!




Fri vers av NågonAnnans
Läst 315 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-14 13:52



Bookmark and Share


  Bernhardina
Så sant! För många är ju Alla hjärtans dag egentligen en alla Smärtans dag! Det finns så många ensamma där ute.. :\'(
2008-02-21

  Michaela Dutius
Du har helt rätt...skulle så gärna vilja ge en ros just till den som är mest ensam!
2008-02-14

  Carola Zettergren
BRA SKRIVET!!!
och sant!!!!
2008-02-14

  Nikolai Jungsin VIP
Jotack
samtidigt som man kan ha några helt underbara vänner
Och inget hellre önskar än att få krama om dem på riktigt.

men kanske det är som i Alice i Underlandet..
Där de firar ofödelsedag alla andra dagar utom på födelsedagen :)
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans