Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamna mig..

Lägg dina trygga armar
omkring min hals..
ömt
kärleksfullt
gör dina avtryck..
i mitt hjärtas innersta rum



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-15 10:41



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
så man önskar, längtar tack
2012-07-29

    JJ VIP
Vackra avtryck! Mvh. JJ.
2008-02-16

    EMITSTI
Kärleksfull och vacker.
2008-02-16

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Vacker, öm, bild
på sann kärlek...
tyvärr så gör
en del \"avstamp\"
i stället...de gör ont...
kb
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP