Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den oskrivna boken


I mitt inre
bär jag en bok

som inte blivit skriven än

och frågan är om den blir

men den finns där

levande ord
och bilder


Öppnar boken
som inte finns

läser det som inte står

ord som följer
varje mitt steg

och för alltid
håller lågan

brinnande









Fri vers av Michaela Dutius
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-16 13:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och bejakande
2008-02-21

  Bibbi VIP
\"Det lilla ljus jag har, det ska få brinna klart.\"...
2008-02-21

    Glittra G
Åh gillar denna ... jag hoppas vi alla har en oskriven bok inom oss ... en som aldrig riktigt blir färdig. G
2008-02-19

  -Ulla Tilemo- VIP
Strålande! Helt underbar....man sitter där med sin oskrivna bok.
Livet har inte skrivit färdigt sidorna, medan man själv hela tiden försöker! applåd
2008-02-18

    Ken Cassel
Vad tjusigt!
Tro, hopp och kärlek
Kram
2008-02-16

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så perfekt och bra.
Känns som du kunde läsa mina tankar ;)
2008-02-16

  Hildegun Relefors
Orden tumlar runt i huvudet t.o.m. i nästansömnen!
2008-02-16

  prinscess VIP
o den här var vacker
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius