Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Generationsväxlingar i all ära...


Utrotningshotad


Utrotningshotade djur i bur
för att framtidens barn ska få se

utrotningshotade ljud på band
för att framtidens barn ska få höra

utrotningshotade dofter
utrotningshotade smaker
Hur ska framtidens barn få veta...




Fri vers av pärlan
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-06-01 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan