Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.facebook.com/group.php?gid=23945931104 Några av de bästa citaten om kärlek


C. Hållbar kärlek (Citat+teori)


Är att välkomna morgondagen med kärlek

Genom att utföra dina val, utifrån morgondagens behov




Fri vers av To
Läst 794 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-18 13:23



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra talat.
2008-05-01

  Lyckohäxan Enediel
Du har nog helt rätt i det :)
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

To
To