Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning på generationsklyftan


När jag var barn

Dofterna i trappuppgången
inte desamma
som när jag var barn

Thaikycklig i sötsursås
luktar inte som plättor eller panerad smörstekt strömming

Ljudet i trappuppgången
inte detsamma
som när jag var barn

Pommes frites i långpanna
låter inte som potatis som sköljs under rinnande vattenkran

Smakerna i trappuppgången
inte desamma
som när jag var barn

GBs sensibla smaker
smakar inte som en pinne puck, päron, jordgubb eller vaniljsmak




Fri vers av pärlan
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-01 02:18



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Som tv programmet, minnenas television fast med poesins hjälp.
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan