Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vaknade idag !

Det var idag som jag vaknade.
Såg sanningen.
Såg lådorna som var packade.
Gick in på mitt rum och packade.
Har mardrömmar om henne.
Hon som sabbade livets väg.
Den som nu bytt riktning.
Bytt håll.
Till ett mål som jag inte trodde fanns.
Men min väg har en korsning.
Vägen till två olika mål.
Mamma - pappa.
Vet inte vilken väg som jag ska gå.
Undrar om jag någonsin kommer veta.




Fri vers av Sleepy
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-16 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sleepy