Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vankelmodig


man saknar sina gamla vänner
man saknar någon att ömsa skinn med
någon som kan bevattna de spirande tankarna

vissa dagar vill man inte ens gå upp
har ingen ambition
ingen lust

men det vänder väl igen
jag vet att det brukar göra det

det är jobbigt att vara så ambivalent




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-06-01 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP