Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyter förbi..

Som lövet ensamt
flyter fram
på vattenytans
glittriga älv
livets älv..
som människosjälens
alla ögonblick..
för alltid flyter förbi



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-17 02:19



Bookmark and Share


  berxper
Fint, som allt du skriver!
Livets flod, intrycken som flyter förbi...
i en strid ström. Det gäller att ta tillvara på det!
2008-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Vackert. Lite vemodigt. Men vackert.
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP