Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som svar till SpamPippis inbyggda, trasportabla bastuaggregat.


Senryû


Naturlig värme
bättre än långkalsonger

orakade ben




Bunden vers (Haiku) av Blomster
Läst 442 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-17 04:02



Bookmark and Share


  Burn
Hm, jag rakar benen... är det därför jag fryser så om vintern?
2008-02-20

    Trast
Är det män eller kvinnor som vill att kvinnor rakar benen?
2008-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det finns ju långkalsonger även för damer.
2008-02-17

  Lyckohäxan Enediel
*skrattar och funderar*
Ja du har nog rätt...jag ska aldrig mer raka benen :)
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse