Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kast med litet hjärta



Just nu gör du så jävla ont,
du är som klor i min nacke
Jag är inbillningsjuk
Hypokondriker,
för du borde ju faan inte göra ont
Bara ett vi som huggs isär,
får göra ont
Vi fanns aldrig, vi var bara önskningar,
som visade sig vara,
bara mina
inte våra
Och det,
det gör ont




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 568 gånger
Publicerad 2005-06-01 14:57



Bookmark and Share


  Jessi
Gör ont att läsa... Kram på dig
2005-10-19

    ej medlem längre
Aj! Underbar rubrik, passar innehållet
2005-06-01

  Markattan
Ont är precis vad det gör när ens hjärta kastas alltför hårt med. Väl beskriven smärta och en supertitel därtill.
2005-06-01

  madinsane
smärtsamt! som klor i min nacke, ungefär.
2005-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain