Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är trött på dina svek

jag är så trött på dina kyssar
dina försök att möta mina läppar
med det som du kallar kärlek

jag är så trött på dina
ord du låter strö dem
som konfetti runtomkring dig
utan mening

jag är så trött på dina tårar
gråtna för att du vill att
mitt hjärta ska smälta

jag vill inte ha dem
dina kyssar
jag vill inte ha dem
dina falska ord

för dig är kärlek ett ord
du inte vet något om
för dig är jag älskar dig
en mening utan innehåll

jag vill inte ha dem
falska kyssar
falska rosor

som du bara strör
som konfetti omkring dig
och jag ber dig låt bli

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-18 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~