Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frieri i sällskap




änglavingar i Bärbo kyrka

 

hörde deras sus 

även att de höll andan

 

när du stod på knä framför mig

 

vet att jag gjorde det

 

när jag började andas så var det

med dig




Fri vers av Helene Månsson
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-18 07:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men frågan är: Mötte du Jesus?
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma