Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets lugn

Vandrar utmed havets
nära vatten..
på klippor vackert formade
i mjuka färgers lyster
barfota fötters frihet
känner ytans värme
från solbelysta strålar
genomströmma kroppens inre..
vågor rullar mjukt
i stillhet..
smekt av vindens tysta lugn




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 574 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-02-18 09:54



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Oj, vad jag saknar HAVET..
även om Finspångs kommun
har mer en hundra vatten drag..
Så är det, DET, du beskriver som
man saknar o känner igen...
Vackert...
kb
2008-02-21

    sunnanvind
Åh...så fint!
2008-02-19

    Lindizz
Helt underbar text, får vackra bilder framför mig.
2008-02-19

  anits VIP
Ser bilden av havet och klipporna framför mig vackert
2008-02-19

    ej medlem längre
Underbart vackert
2008-02-19

  Lena K Nilsson VIP
Dikten är som gjord för de bilder jag just tittade på. Bilder från mitt hav och klipporna jag brukar gå på. Havet är något speciellt... Fint skrivet!
2008-02-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Fulländad dikt..känner riktigt värmen och det ljuvliga som du beskriver..
Helt underbar dikt som jag vill bokmärka!/B
2008-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Mycket skönt och ljuvligt!
Jag är ofta i ett innerligt behov av just sådana havsstrandsvistelser.
De är en veritabel vederkvickelse och hugsvalelse.
Utan att vara flummig så är det faktiskt rätt att påstå att Gud kan möta oss i naturen. Också.
2008-02-18

  Carola Zettergren
Skönt poetat!
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP