Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vision

Hjärtat sprängs av strandlängtan
värker
sorterar snäckorna
tänker
minns dofterna
andas
gör ett vackert stilleben

betraktar
havet som bara finns i mina drömmar




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 411 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-18 14:29



Bookmark and Share


  nettizen
den känslan känner jag igen...har alltid bott granne med havet och jag saknar det enormt nu då jag lever i ett land där havet ligger långt bort......

Minnena har jag dock kvar. :)
2008-02-19

    Bodil Sandberg
Det kallar jag vision av konstfullaste graden...längtans heta lidelse skälver här...drömmarna !!!Mycket mycket vackra rader!!!applåder!!
2008-02-19

  Lilla My* VIP
Vackert skrivet om att längta till sommar och strand...stränder*
Det gör inget om sommaren kommer fort!
2008-02-18

  korpfjäder
Stranden - längtan - att känna sanden, vara del av något större...
eller få vara liten inför det oändliga havet. Skön bild!
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren