Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD är Styrka?

Jag har en eld
som fortsatt brinna
trots
alla tårarna som försökt släcka den

Jag har rest mig
efter varje fall
fast jag slagit mina knän blodiga
och vrickat mina vrister halta

Mina lungor har andats
rent syre
fast luften varit så skitig
många gånger


Det måste väl kallas för
Styrka?





Fri vers av NågonAnnans
Läst 985 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-18 21:58



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Styrkan kan vara att vara svagare än alla krafter men ändå vinna..
trägen vinner
2008-02-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Detta är styrka
att komma igen
efter fall*****
Gott berättat
och skrivet****
2008-02-18

    Twobo
Det är starkt. Jag tycker du skrivit en stark och ärlig text med ett fungerande format. Bra där!
2008-02-18

    Rever Tit
Starka ord...

Ja du är stark!

Frid vare med dig
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans