Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om rädsla...


Blodsmak

När jag är rädd
får jag
blodsmak i munnen

som om blodet flytt
från mina ådror
för att dränka mig


När jag är rädd
får jag en
tung klump i halsen

som om kroppen
vill kväva mig
från allt medvetande


när jag är rädd
vill jag spy

som om kroppen vill
frigöra sig
från allt onödigt

När jag är rädd
får jag mängder
av mjölksyra i musklerna

Som om kroppen
vill lägga mig ner i vila


kroppens HELA reaktion är
att kapitulera

det är kanske är så man blir fri från rädsla?
Att kapitulera inför den...






Fri vers av NågonAnnans
Läst 477 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-18 22:37



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
En metallisk smak
Stickande känsla i huden
adrenalinet som pumpar för fullt
fly eller kämpa

Var inte rädd
Kram
2008-02-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Eller att reagera
agera mot event,
hot, det kan vara
en början, till mod...
Bra beskrivet hur
rädslan kan, kännas
när det, börjar brännas
2008-02-18

  Redwine
Kroppen vill kanske säga att nu är det dags att kämpa emot ?
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans