Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När andra valde huvudvägen






När andra

valde huvudvägen

tog jag en annan väg

hjärtats väg


och huvudet drog efter andan




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 534 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-02-19 09:31



Bookmark and Share


  Andreas. Engwall
mycket fint och klokt beslut =)
2008-02-23

  Annette Andersson
Mycket fin och insiktsfull text! *applåd*
2008-02-23

  korpfjäder
Bokmärks. Älskas. Ska läsas ofta. Behövs!
2008-02-23

  korpfjäder
Bokmärks. Älskas. Ska läsas ofta. Behövs!
2008-02-23

  Bibbi VIP
Bra val till glädje för många.
2008-02-21

    Aurora Borealis
Ja det är viktigt att följa sin intuition...Bra skrivet!
2008-02-21

    sunnanvind
Suveränt bra!
2008-02-21

  Karin Rosberg
Härlig och fyndig text!!
2008-02-20

    Ken Cassel
Huvudet drog efter andan
Vad ska hjärtat mitt nu hitta på för galenskaper : ))
Kram
2008-02-19

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket viktigt att lyssna på hjärtat!
Bra text!
2008-02-19

    ej medlem längre
Just att få huvudet att dra efter andan är inte det lättasete. Iaf sätter du igång en massa tankar. Vilket kommer först egentligen; andan, hjärtat eller huvudet? Usch vad jag får grunna!
2008-02-19

  NågonAnnans
Men du valde den ärliga vägen Vackert!
2008-02-19

  nettizen
*s*
härlig text med glimt i ögat. Gillas!
2008-02-19

  Carola Zettergren
UNDERBART!!!
2008-02-19

    eva m h
Det märks! :-)
2008-02-19

  Laijza
Hey, sister..give me a hug.
2008-02-19

    Maria Malm
Att välja hjärtats väg är det ärligaste, huvudet får vänja sig.
2008-02-19

  jardan
Sista raden tar jag med mej, härligt skrivet!
2008-02-19

  karenina VIP
så sant så sant.. ler lite när jag läser för jag sitter precis skriver ner tankar, ord liknande dina.
2008-02-19

  -Ulla Tilemo- VIP
Att gå dit hjärtat leder en, är den ärligaste vägen, om man inte kohandlar med sig själv....har man hjärtat med så sårar man inte heller andra! Huvudet finner en ny syrekanal!
2008-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Instämmer till fullo med Ditte!

Suveränt skrivet, M!
2008-02-19

  rebecca d VIP
det skenbart irrationella som...leder fram...så fint beskrivet...i bilder man ser..enkelt att förstå...(vägen till Golgata...hur rationelle var den? Djvulen: om han hade vetat.... hade han inte...!!!)
2008-02-19

  Thirre
Härligt!
2008-02-19

  Marreb
Bra!
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius