Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det smärtsamma arvet


Att känna sig älskad går i arv

Liksom känslan av att inte vara det

Vill bryta detta smärtsamma arv




Övriga genrer av eva m h
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-19 10:39



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stark och skör på samma gång. darrande, frågande...
väl poetat
2008-02-20

    Brell
Jag håller tummarna. Jag tror du klarar det.
2008-02-19

  Sofie Viktoria
Jag tror att insikten och viljan är en bra bit på vägen mot förändringen.
2008-02-19

    Maria Malm
Kan säkert så vara. Läste någonstans om lycka, att vissa människor föds med ett högre stämningsläge och att detta går i arv.
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

eva m h