Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid varit på väg till dig




vet varför nu

 

min uddahet har varit min

 

med dig förstår jag

 

din uddahet mot min

pusselbit som passar




Fri vers av Helene Månsson
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-19 10:53



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här är helt underbart skrivet...tack för den!!!!
2008-02-19

  Bjarne Nordbö
Vilket ord, uddahet. Och så underbart du pusslar. Gillar verkligen.
2008-02-19

  NågonAnnans
Fint! Det finns alltid någon som är ens rätta pusselbit.
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma