Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur känns egentligen sparkarna? Undrande såg jag på min arbetskamrat, flerbarnsmor. Svaret blev \"som en fiskstjärt som spritter till\". Jag förstod precis vad hon menade när det hände. För sju år sedan spratt det till.


Väntan



liv

som en fiskstjärt
som slår

sprider

sprittande liv
bubblande glädje
skinande lycka

ett nytt liv




Fri vers av glittertindra
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-22 20:45



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Väntan
Längtan
Förväntan
Något växer,
med placentan
och kontentan
av det hela, grabben
eller, jäntan*******
2008-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt fin slutkläm, speciellt!
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra