Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Tyst sjö


Vid en en tyst sjö

låg jag vid stranden

Jag såg på vattnet, och försöker vara stark.

Det är så långt kvar av livet, och jag är så svag.

Jag försöker att vara stark i mitt liv.




Fri vers av Sareo
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-19 18:03



Bookmark and Share


  någonivärlden
En fin text som ska få en applåd!
2008-02-20

  thyra
Fin känsla i din dikt och bilden som texten ger, ger fler tankar. Fint!
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo