Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har nyss mist en vän så ville skriva denna för att jag älskar henne


Still remember ..

I still remember the time whit you,
but now are you gone.
I fell sad and cry every night
because of you. So please come
back and be my friend again. <3




Fri vers av idahandersson
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson