Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beachen

Sandkorn mellan tårna..
vinden famnar små barnens
lekande kroppar
smekta i värmen
av solens händer..
palmträdens grönska
med sitt svalkande skydd
lekande barn trygga
i moderkärleks närhet


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-20 12:03



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh! så vackert skrivet!.. ja nu längtar man än mer!.. tack för läsning.. applåder
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP