Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revypassagen

Har snubblat över stock och sten
krossat huvudet
brutit ben

Snärjt in mig snår
fastnat i skrevor
skrapat sår

Drunknat under isflaken
frusit naken
skrikit ur vaken

Törstat i öknen
bränt sönder min hud
ropat till gud

Vridits varv på varv som en trasa
vilken resa
ve och fasa

Äntligen framme idag
snälla du
får jag vila ett slag

Ta hand om mitt bagage
har du plåster
och bandage




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-20 13:08



Bookmark and Share


  Moniqa
Ja kära nån...känner mig alldeles öm i kroppen när jag läser..*hihi\' ..tur det finns lite bandage och en och annan stubbe att vila lite på. =)
2008-02-20

  korpfjäder
Vilken otroligt härlig text om livskarusellen!
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren