Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rötter och grenar

träd med
ytliga rötter

kan inte tillåta
sina grenar
att växa alltför
osymetriskt

utan att falla




Fri vers av Anders P VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-20 15:07



Bookmark and Share


  sol
ojsanojdu!
talande...

en \"anders\" är det ju..

kärnfullt och sant..
2008-02-20

  Carola Zettergren
Ursnyggt poetat!!!
2008-02-20

  Vind
Intressant liten betraktelse, som i metaforens ljus skulle kunna handla om utlämnelse och vilsenhet...
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP