Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara älskad av dig.

Jag stod på kanten.
På vägen till en ny värld.
Men jag backade tillbaka.
Var inte redo.
Var inte berädd.
Jag tvekade.
Hade inte riktigt bestämt mig än.
Kunde nog klara ett tag till.
Gick ut och såg mig omkring i världen.
Vilken väg var min ?
Var det samma som din ?
Min önskan.
Min längtan.
Att vara i din varma famn.
Bli älskad.
Bli saknad.
Bli värdeful.
Höra orden " jag älskar dig "
Dom som skulle finnas kvar i mig.
I mitt hjärta.
Lindra all smärtan.
Vara älskad.
Älska andra.
Vakna av glädje.
Somna av skratt.
Veta att du var där.
Veta att du stannade.
Veta att du var kvar.
Sväva genom livet.
Flyga över trädets toppar.
Sova på moln.
Drömma sig bort.
Leva som man vill.
Aldrig känna sorg.
Aldrig känna hat.
Alltid vara glad.
Lycklig.
Älskad av dig.
Älskad av mig.




Fri vers av Sleepy
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sleepy