Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efterklang

den kalla
efterklangen
från betongväggar
i tömda
industrilokaler

bereder mig
en form av
hemkänsla
jag ofta saknat

i borgerskapets
ombonade
salonger




Fri vers av Anders P VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-20 17:02



Bookmark and Share


  sol
huvva hörru!
då är det kallt..

jag gillar de här tomma lokalerna
högt till tak - sätter fart fantasin
göra upp eld
laga en stor gryta
och bjuda in en massa levande människor

musik
poesi
dans
facklor
liv
:)
2008-02-21

  Larz Gustafsson VIP
De fina salongerna...där diktaren dör...

Blake, käre Blace...
2008-02-20

  Carola Zettergren
Vasst poetat!!!
2008-02-20

  Rachel Roth
instämmer!
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP