Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite uppvärmning kanske?


Vricka tungan lite

 

Three switched witches watch three Swatch watch switches
Which switched wich watch which Swatch watch swich?




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 378 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-20 18:13



Bookmark and Share


  Thurizas
ugh!*tunghäfta*
2008-02-21

  Madjori
Ts%w½ &(jdcq%#^§¤äö....ptro! tack för den dôô !!!!
2008-02-20

    Nattviol
lag hal blutit tungan
du fål linga hukuet!
å det äl ditt fel!

; ))
2008-02-20

  Haugen
omg!!! den va inte lätt!! :D
2008-02-20

  thyra
Verkligen tungvrickande och kul :)
2008-02-20

  J A Nicander
*garvar högt* Den var ju hur svår som helst att säga i långsam takt, gick inte ens att försöka i normal tempo :-) Hur kul som helst!
2008-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Den där var inte lätt, men jag klarade den.
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du