Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

innan
ingenting viste jag om kärlek
ingen hade lärt mig vad läppar är till för
ingen hade berättat om hur ljust livet kan vara
ingenting viste jag om ögon och leenden i smyg
ingenting


du kom
men ditt leende
dina ord
du lärde mig varför vi fått händer och tungor
visade en skymt av livet
så vackert det var
vi levde i en dröm

nu
saknaden och längtan har flyttat in
bytt plats med lyckan
så fort det gick
du försvan och lämnade kvar ensamhet
minnerna svider
längtar efter varma läppar
saknar händer




Fri vers av bitta
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-06-02 15:29



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Nice:)
2005-06-04

    livräddaren
brabrabra!
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

bitta