Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet



Stillheten
Här vill jag leva

Freden
Här vill jag frodas

Kärleken
Här vill jag segla

Lyckan
Här vill jag sluta.






Fri vers av Karl Springe
Läst 575 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-20 21:09



Bookmark and Share


  DÅRADSONS
Så sant som det är sant. Bra skrivet!!!
2008-05-11

  Blumma.
:) Mycket bra
2008-02-26

  Carola Zettergren
Snyggt!!!
2008-02-26

  © anakreon VIP
IBSM-applåd
(I Begränsningen Syns Mästaren)
2008-02-21

  Hildegun Relefors
Så enkelr och rörande vackert, så borde alla få leva!
2008-02-21

  To
Vackra ord. Jag vill också sluta med lycka och segla, färdas med kärlek.
2008-02-20

  Larz Gustafsson VIP
En vacker önskan jag tror du delar med de flesta av oss.

Stillheten sätter jag personligen mycket stort värde på.
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe