Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det tid




Nu

är det tid
att plocka fram

ett blankt nytt papper

och skriva nya ord
med hoppets tecken

tid att göra
ett nytt avtal

för mänskligheten

och skriva under

med kärlekens
och fridens

penna











Fri vers av Michaela Dutius
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-21 05:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, nu är du där igen med dina fina livsklara texter. Nu är det verkligen tid att skriva - kanske herstory, i stället för history!
Det som är lite mjukare och värnar om jordens innersta rum.
2008-02-25

    JJ VIP
Jag hoppas verkligen du får alla tyranners namnteckning! Fin dikt med fint budskap, skickligt gjord! Mvh. JJ.
2008-02-24

  Carola Zettergren
ÅH jag skriver genast på!!!
Jättefint poetat!!!!
2008-02-22

  -Ulla Tilemo- VIP
Skriver gärna på!
2008-02-21

  Bibbi VIP
Jag står gärna med i detta dokument och tar med det in i min bönekammare enl. Matt.6:6 där vi lovas bönesvar uppenbarligen.
2008-02-21

  Maria T
Hoppets tecken,
kärlek och frid.
2008-02-21

  melancholia
jag känner hopp när jag läser den här texten så sant och vackert,
2008-02-21

    Aurora Borealis
Ja den pennan borde alltid användas!
2008-02-21

  Karin Rosberg
Så vacker!! jag tar efter!
2008-02-21

  rebecca d VIP
ja...
2008-02-21

    sunnanvind
Härliga rader!!!
2008-02-21

    Bluebird
Det skriver jag under på! Snyggt framställt.
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius