Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färg

Färger som blandas är underbart
väcker känslan av liv och sanning
sanningar som sovit allt för länge
nu ser de vad det gjort som är fel
de som dömt piskas av okunskap
av eget samvete som fötryckt oss
nu är tiden här för förening i solen
hand i hand leenden av regnbåge
kysser den kind som en gång grät




Fri vers av Fredric
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-06-02 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric