Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du slår min verklighet i bitar

sluta
sluta var så
ser du inte att jag går sönder
allt faller i bitar
mot dej är jag försvarslös
om du bara kunde sluta att
snälla jag ber dej




Fri vers av bitta
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-06-02 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitta