Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälplös..

Förälska mig i dig..
kan inte hjälpa att bli kär
i dig..
mitt hjärta hettar
jag brinner av kärlek
kan inte hjälpa..
bli kär i dig


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-21 17:42



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Hmmm..Fint....
Nää, hjärtats vägar
får man så vackert
bara följa med...
kb
2008-02-21

    Melona
oj mare!

kärlekens vägar äro snåriga (nu höll ja på att skriva snoriga)

Vackra ord som vanligt!

om det där stora som kan göra aningens ont och ställa till det

kram
2008-02-21

  Larz Gustafsson VIP
En mycket speciell upplevelse.
Väldigt svår att bromsa.
Har snöbollen väl kommit i rullning, så...
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP