Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svartvitt, tragisk ironi...


Dubbel mig



Bara i mörkret kan jag vara mig själv,
bara i mörkret kan jag hälla ut mina känslor
i en skål för att nogrant gråta över varenda.

För i ljuset, när någon ser mig, blir jag alltid
samma känslodöda clown.






Fri vers av Karl Springe
Läst 518 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-21 21:58



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
i en skål för att nogrant gråta över varenda.

gillas!

orden säger
verkligen det rätt.
2008-03-12

  Marriz
gillar känslodöd clown väldigt mycket. Säger så mycket. tack!
2008-03-06

  Manal
dina ord berör mig väldigt mycket, man visar inte alltid sina känslor
2008-03-04

  Carola Zettergren
AJ snyggt poetat!!!
2008-02-26

  TiVa
förstår precis känslan... natten skrämmer men är samtidigt ens vän..
2008-02-26

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Känner väl igen det du beskriver
Bra skrivet
2008-02-25

    Kiiiim
Jag känner igen mej stort!
Det var det första jag tänkte. Varmt tack till texten : )
2008-02-25

  KristinaE
.. du skriver med stor känsla och jag tänker på de clowner vi ser som ofta har en glad målad mun men också en målad tår..
2008-02-22

    eva m h
Ja det är lättare att ta på sig den glada masken än att visa sina tårar! Bra skrivet!
2008-02-21

  NågonAnnans
Fint skrivet, kan känna igen mig i det du skriver...
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe