Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Musik här och nu


Jag vill inte sova

jag vill bara lyssna på musik och surfa hela natten

men jag måste sova

Musik är underbart

men det finns gränser




Fri vers av Sareo
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-21 22:22



Bookmark and Share


  Mike
du kan sova med musiken på med låg volym. då präglar musiken dina drömmar och det kan vara helt fantastiskt!
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo